huwelijksfotografie

Proficiat, verloofd! Al van bij het prille begin proberen jullie de juiste puzzelstukken bij elkaar te leggen voor de perfecte bruiloft. En daar hoort ook een betrouwbare en ervaren fotograaf bij. Als een fotografische wolf op kousenvoeten leg ik al jullie bijzondere momenten vast zonder dat jullie er erg in hebben. Of jullie nu kiezen voor een huwelijk in intieme kring, of een grootschalig trouwfeest, dat maakt niet uit. Ik omarm alle bruiloften met evenveel passie en liefde. 

De tarieven die ik hanteer zijn betaalbaar en helder. Een huwelijksreportage heb je reeds vanaf 799 euro voor vijf uren fotografie. Afhankelijk van jullie noden en budget, stellen jullie je eigen pakket samen op basis van de gekozen formule, het gewenste aantal uur en de gekozen album(s).  Klik hier voor een volledige overzicht van de mogelijkheden en pakketten.

Tijdens mijn reportages maak ik sfeervolle detailfoto’s en ongedwongen, tijdloze beelden, naast de meer traditionele familie- en groepsfoto’s. De meeste koppels boeken mij om de ganse dag – vanaf de voorbereidingen tot vlak voor of tot en met het avondfeest – in beeld te brengen. 

Vertrouw maar in alle rust op mijn professionaliteit en mijn artistiek oog. Stuur nu nog een mailtje naar info@clindoeilphotography.be voor een persoonlijke afspraak. Mijn agenda loopt echter snel vol, dus wacht niet te lang om jullie datum te laten reserveren.