Workshops

Floral fine art

Tijdens deze workshop genieten we van de bloemenpracht, de rust en de klik van onze camera. Afhankelijk van het seizoen trekken we naar een uitgelezen natuurgebiedje, een prachtige particuliere tuin of een sfeervol bloemenatelier. Je leert er over techniek, compositie, sfeer en styling. Na deze workshop wil je ongetwijfeld nog vaker op ontdekking en ontstreden in het groen.

Duurtijd: 2 uur

Boek deze workshop

K-town cityscapes

We kijken hoe de zon zakt over Kortrijk en hoe de kunstverlichting oplicht. Gewapend met een volle batterij, een stevig statief en handige verloopfilters gaan we dat magische uurtje vastleggen op de digitale gevoelige plaat. Daarbij krijg je de nodige tips & tricks mee om thuis met de nabewerking aan de slag te gaan.

Winter 2020 – Duurtijd: 2 uur

Boek deze workshop

De zomerse hei Wanneer de heide paars kleurt in augustus trekken we de heidegebieden van de Hoge Venen in op zoek naar feeërieke landschappen en bijzondere vondsten. We gaan ‘s morgens in alle vroegte op tocht om de mist boven de vochtige ondergrond niet te missen. Later in de voormiddag, wanneer het licht feller wordt, maken we nog wat detail en macro opnames. We eindigen tegen apero-time en nemen de tijd voor een nabespreking.

Augustus 2022

Boek deze workshop