een foto voor elk moment

Als professionele fotograaf specialiseer ik mij in spontane, verhalende fotografie van jullie kapoenen, familie en huwelijk. Hierbij ga ik samen met jullie op zoek naar unieke verhalen op bijzondere locaties of een leuke studiosetting.

familie- en kinderfotografie

Een spontane fotosessie op locatie of in studio van je kroost en/of jullie gezin heb je reeds vanaf 150 euro (incl. nabewerking, aflevering van alle afgewerkte beelden in hoge resolutie, BTW). 

Neem gerust vrijblijvend contact op om jullie wensen en ideeën te bespreken.

huwelijksfotografie

De mooiste dag van jullie leven verdient met de nodige professionaliteit en ervaring in beeld gebracht te worden.

Afhankelijk van jullie noden en budget stellen jullie je eigen pakket samen op basis van de gekozen formule, het gewenste aantal uur en de afgewerkte producten. Deze formule start vanaf 799 euro voor vijf uren fotografie met één fotograaf. Klik hier voor een volledige overzicht van de mogelijkheden en pakketten. Neem gerust vrijblijvend contact op om een antwoord te krijgen op al jullie vragen.

Tijdens mijn reportages maak ik afwisselend spontane foto’s en leuke detailfoto’s naast de meer traditionele familie- en groepsfoto’s. Doorgaans start ik bij de voorbereidingen van de bruid en eindigt mijn dag vlak voor of tijdens het avondfeest.