Trouwen in tijden van corona

Voor koppels met trouwplannen is het in deze tijden, met een vervelend virus dat steeds om de hoek loert, een ganse opgave om een huwelijk te organiseren. Velen denken er dan maar aan om alles (minstens) een jaar uit te stellen. Misschien wel zonde, want bij een intieme ceremonie in beperkte kring is de belevenis extra voelbaar en intens.

Mogelijk overwegen jullie om er op jullie vooropgestelde huwelijksdatum in 2020 iets kleiner maar speciaals van te maken en volgend jaar een groter feest te laten doorgaan?

Speciaal voor koppels die in 2020 bewust hun trouwdag willen behouden in intieme kring, en in 2021 een uitgebreider feest voor vrienden en kennissen willen organiseren, heeft Clin d’Oeil een aangepaste fotografie formule opgemaakt om blijvende herinneringen aan beide dagen aan te bieden.

Een huwelijk in twee delen is in tijden van corona een veilige optie. Jullie behouden je datum in 2020 en krijgen een eerste album van jullie huwelijk in intieme kring onder speciale omstandigheden. Het feest met de uitgebreide kring aan familie, vrienden en kennissen laten jullie doorgaan op een ander moment, wanneer de omstandigheden het toelaten in 2021 (of later). En ook hier gooien we onze ervaring in de strijd om jullie opnieuw mooie beelden in dezelfde stijl en kwaliteit te bezorgen. Jullie ontvangen een tweede, grootser album die beide huwelijksdagen samenbrengt. Op elk van de dagen kunnen jullie gerust meer fotografie-uren bijboeken aan 100 euro/uur als dat wenselijk blijkt en uiteraard is het ook mogelijk om extra albums bij te bestellen voor grootouders, (schoon)ouders, getuigen en al wie jullie willen verrassen.