Dr. ir. Dieter Anseeuw is docent en onderzoeker in het groenbeheer met een bijzondere aandacht voor bodemkwaliteit en duurzame, naturalistische beplantingsconcepten. Hij pleit voor meer langetermijnvisie en meer ruimte voor dynamiek in het groenontwerp. Hij is een internationaal gevraagde spreker op wetenschappelijke conferenties en werkgroepen, en geeft voordrachten voor verenigingen, vakorganisaties, beleidsmakers en ondernemers.

Voordrachten

Bomen

Een lezing over hoe bomen groeien, oud worden, dood gaan en over hoe we duurzamer kunnen omspringen met deze unieke, levende creaturen in ons landschap, onze steden en onze tuinen. Een inspirerende avond die een vernieuwende inkijk biedt in het alledaagse leven en bijhorende uitdagingen van onze bebladerde vrienden.

Duurtijd: 60 minuten

Boek deze lezing

Dienstverlening

Clin d’Oeil wil moderne groenbedrijven ondersteunen bij hun online aanwezigheid in de digitale wereld. Wij bieden een totaaloplossing op het gebied van visuele communicatie voor uw groenbedrijf. Verder inspireert Clin d’Oeil ook tuinaannemers en particulieren om hun tuinen ecologisch en klimaatrobuust (her)in te richten.

Een publi-reportage of een artikel in een tijdschrift geeft uw bedrijf cachet en professionele uitstraling. Terwijl u zich concentreert op waar u goed in bent, draag ik zorg voor de volledige opmaak van het artikel: van sfeervolle beeldopnames, over het schrijven van een passende tekst, tot het lay-outwerk volgens jullie huisstijl.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Uw realisaties zijn uw uithangbord. Trek daarom met een sfeervol en professioneel gestyled portfolio naar nieuwe, potentiële klanten. Heb je (minstens vijf) realisaties die helemaal jouw stempel dragen, dan maak ik een variatie aan overzicht- en detailfoto’s op de diverse locaties en verwerk deze tot een digitaal of geprint portfolio volgens uw huisstijl. De losse foto’s kan u ook nog eens inzetten op uw website en social media feed.

Aarzel niet langer om indruk te maken op uw klanten met uw realisaties. Vraag nu een offerte aan voor uw gepersonaliseerd portfolio.